torsdag 15 september 2011

Sprint börjar iPhone genomgångar, förblir exakta modellnummer tvivelaktiga

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/sprint-begins-iphone-briefings-exact-model-number-remains-quest/:
Är du en Sprint prenumerant? Super underblåst om att kanske få händerna på en iPhone ? Det verkar som om du äntligen på väg att i affärer. Efter en pratstund med en färska informerade, kommande mäklare är TUAW rapporterar att transportören kommer att börja erbjuda en Apple-enhet av något slag nästa månad tillsammans med befintliga data planer - som ger en del bekräftelse för den senaste tidens Wall Street Journal rapport . Saker och ting blir lite molnigt efter att det gäller exakt vilka luren transportören kommer att få, men säljarna är för närvarande att bekanta sig med iPhone 4. Oavsett vilken iPhone Sprint slutar koppleri, det börjar bli ganska omöjligt att skaka (till synes) självklara. Vi får se i en månad, va?

Sprint börjar iPhone genomgångar, förblir exakta modellnummer tvivelaktiga ursprungligen visades på Engadget on Wed, 15 Sep 2011 02:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TUAW | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar