torsdag 15 september 2011

Sprint förändrade politik för återvändande i morgon, nixing Premier program vid årets slut

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/sprint-changing-return-policy-tomorrow-nixing-premier-program-a/:
Sprints gjort mondo politiska förändringar under de senaste två veckorna i form av ökade avgifter , så vad är några fler nedskärningar? Vi har fått tips under den sista dagen eller så att föreslå Nu nätverket upp till sitt ståhej igen, om ett omedelbart ändringar i sin politik för återvändande och snart sätta SKITPRAT på sin Premier program. Effektiv morgon, Sprint trimning dess avkastning under perioden 30 dagar till 14 och den riskfria rättegång erbjuda - vilket i slutändan gör att du kan gå ifrån din tjänst inom en månad utan att laddas ett öre - försvinner i tomma intet. Nå ut till bekräftelse från en transportör talesman, fick vi veta: "Början 16 september, är Sprint uppdatera sin politik för återvändande för nya linjer av service, uppgraderingar, tillbehör och utrustning Vi kommer att dela mer information om den nya Sprint Nöjdhetsgaranti på. senare datum. " Den inte fullt ut svara på våra fråga, naturligtvis, men det åtminstone bekräftar att politik för återvändande kommer att falla offer för några justeringar på fredagen.

Vi började också fått tips i dag förutsade den kommande nedläggningen av Sprint Premier programmet - bolagets två nivåer VIP-program som erbjuder årliga uppgraderingar och andra förmåner. Premier medlemmar kommer tydligen att meddelas redan i morgon (eller så sent som i oktober) att de har fram till årets slut göra vinst på sina återstående fördelar. Den enda motivering som ges "för att hjälpa oss fokusera på de områden som kunderna värdesätter mest, såsom obegränsad data planer." Tolka det hur du vill, men ginormous det går ner i Overland Park, och har vi inte ens hört den underbara nyheten om transportörens "Strategi Update" ännu. Om inte, naturligtvis, det är alla sammanbundna på något sätt ...

[Tack till alla som skickade detta i]

Fortsätt läsa sprint förändrade politik för återvändande i morgon, nixing Premier program vid årets slut

Sprint förändrade politik för återvändande i morgon, nixing Premier program vid årets slut ursprungligen visades på Engadget on Wed, 15 Sep 2011 00:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar