torsdag 15 september 2011

Razer lanserar arkad Fightstick prototyp på TGS, ser till spel samfundet att mejsla ut detaljerna

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/razer-unveils-arcade-fightstick-prototype-at-tgs-looks-to-gamin/:

Det verkar som folket på Razer tar företagets "för gamers, av gamers" motto till hjärtat, i dag presentera en ny anpassningsbar PC / Xbox 360 Arcade pinne på Tokyo Game Show som inte ens träffa produktionen tills Fightstick samhället demonteras, mods, och domare i helsike av det. Den yet-to-be-named arkad controller kommer först att göra sin sätt att välja sökande av en stängd beta program, sätta riggen i händerna på några 200-plus spelare som, efter att ha sin väg med den, kommer att ge outfit med tips om hur man finjustera den slutliga produkten.

Razers TGS personal gav oss en kort översikt av enheten, och låt oss byta runt sladdar, hoppar ut knappar och fiol med riggens fronten. Prototypen är uppbyggd med Sanwa Denshi komponenter, men Razer berättar att mod-minded spelare är fria att ersätta, ändra eller på annat sätt mixtra med någon av regulatorns stora delar utan rädsla för tömning sin garanti - bara hålla kontroll styrelse är avstängd gränser. Beta registrering är redan öppen, och det första testet enheterna ska skeppa ut någon gång nästa månad. Kolla in galleriet nedan för en Eyeful eller peka din Peepers där uppe för en demo direkt från TGS mässan. Vill du ha mer text? Hit paus för ett officiellt pressmeddelande.

Fortsätt läsa Razer presenterar prototypen arkad Fightstick på TGS, ser till spel samfundet att mejsla ut detaljerna

Razer lanserar arkad Fightstick prototyp på TGS, ser till spel samfundet att mejsla ut detaljerna Ori

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar