torsdag 15 september 2011

Sharp att avbryta ursprungliga Galapagos e-läsare, överlever 7-tums arter

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/sharp-to-discontinue-original-galapagos-e-readers-7-inch-specie/:
Vi höjer våra glas till den ursprungliga Galapagos läsplatta i morse, eftersom Sharp har beslutat att avbryta det. Idag meddelade tillverkning att den kommer att sluta ta beställningar på sina 5,5 och 10,8 tum Android tablets den 30 september, bara nio månader efter att de först lanserades. Ett företag taleskvinna dock bekräftat att Sharp inte lämnar marknaden helt och hållet, eftersom det planerar att fortsätta spottar ut 7-tums A01SH som lanserades förra månaden. Den Japan-baserade företaget är övertygad om att "marknaden för elektroniska böcker kommer att fortsätta att expandera," men beslöt att avsluta sin äldre skiffer eftersom de redan har "uppfyllt de ändamål som de var avsedda för." Sharp avböjde att avslöja försäljningssiffror för dömda enheter, men lokala medier rapporterar att de har pressats ur den japanska marknaden genom iPad - ett utpräglat darwinistisk förklaring.

Sharp att avbryta ursprungliga Galapagos e-läsare, överlever 7-tums arter ursprungligen visades på Engadget on Wed, 15 Sep 2011 04:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AFP | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar