torsdag 15 september 2011

Samsung Epic 4G Touch recension

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/samsung-epic-4g-touch-review/:
Om du inte har hört talas om Samsung Galaxy S II nu, du är definitivt tardy till festen. Men som den ökända ordspråket säger, det är bättre sent än aldrig, eller hur? Den Galaxy S, dess föregångare med Myriad chassi val och varianter bärare, fortfarande säljer som hotcakes över hela världen, och uppföljaren är inte lätt (bildligt) antingen - att sälja tre miljoner enheter under 55 dagar bara verkar vara rivaliserad av en Företaget med bas i Cupertino - och av goda skäl. Vi gav den upplåst version höga betyg för sin utmärkta prestanda, vacker skärm och top-of-the-line kameran, så det var bara naturligt att vi skulle tillbringa de kommande fyra månaderna undrade när vi skulle se den kraftfulla göra det Stateside.

Inte få oss fel - vi har sett vår beskärda del av upplåsta Galaxy S II-enheter som stolt visas upp i USA (de flesta av dem från våra egna redaktörer, visserligen) eftersom det är redan i full detaljhandeln (ungefär $ 650-700 ) från flera leverantörer. Är dock Samsung Epic 4G Tryck på det första att erbjudas till en subventionerad kostnad i utbyte mot ett två-årigt engagemang, och det kommer inte vara det sista som AT & T och T-Mobile dra upp den bakre med sina egna stilar i samma handenhet. Så hur landmärket telefonen stå upp inte bara genom tiderna men flera bärare-specifika ändringar är design? Är Sprint kunder att få en "befläckat" version av Sammy flaggskepp Android-enhet? Dessa frågor har funderat i månader, och vi äntligen har svaren om du håller på att läsa.

Fortsätt läsa Samsung Epic recension 4G Touch

Samsung Epic 4G Touch recension publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 15 Sep 2011 17:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar