torsdag 18 november 2010

$ 399 iPads, fondue set utgivna TJ Maxx platser i hela landet

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/ipads-fondue-sets-appearing-at-tj-maxx-locations-across-the-cou/:
Visst, vi vet var ni gå när du är nära ett shoppingcenter och måste plocka upp en oregelbundet storlek Tommy Hilfiger tröja, eller när du får slut på Paco Rabanne cologne före en het dejt, men vi definitivt gjorde en dubbel ta när vår tipsaren Aaron skickat oss dessa bilder han tog på en 16GB WiFi IPAD att han hittade på en TJ Maxx i Vernon, NY - och inte bara för att de är på väg till en relativt rimlig $ 399. Vi gjorde ett telefonsamtal par och hittade några i butiker i Ohio och New Jersey (inklusive en som sa att de höll sina lager igen för Black Friday ) medan vi slog ut i andra delar av landet. Men ändå, om du letar släppa kontant på en av dessa killar skulle vi göra en snabb samtal till din lokala uttag innan du går till Apple Store. Och när du är klar, glöm inte att svänga av Half Price Books och plocka upp en slumpades kopia av en djärv ny pjäs av mänskligheten genom Bill O'Reilly. Ta en närmare titt efter rasten.

[Tack till Aron och Jared]

Fortsätt läsa $ 399 iPads, fondue set utgivna TJ Maxx platser i hela landet

$ 399 iPads, fondue set utgivna TJ Maxx platser i hela landet som ursprungligen visades på Engadget tor, 18 Nov 2010 14:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar