torsdag 18 november 2010

Droid 2 Global GSM-banden låst, la kameran bula till fall

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/17/droid-2-global-gsm-bands-locked-camera-bulge-added-to-case/:
Ingen överraskning här, men det ser ut som Verizons på försäljning -men-aldrig-riktigt-meddelade Droid 2 Global har sitt GSM-radio låst, vilket innebär att du kan inte bara kasta en AT & T SIM-in där och förvänta sig något att arbeta. Naturligtvis, företagsamma hackers på XDA-utvecklare är hett om fallet, så det finns en chans saker och ting kommer att öppnas upp, men vi skulle inte hålla andan.

I andra nyheter, ser det ut som det har varit en liten fallet ändring av Droid 2 Global - kameran modulen nu sports en liten puckel som kan ses i jämförelsen bilden ovan. Vi är inte säker på om detta är att tillgodose extra radio eller (snälla snälla) kanske en bättre sensor, men Whoomp, så är det. Ingen stor sak i ett större perspektiv, men mellan den mörkblå hölje och kameran bula, kommer du vara helt kunna upptäcka D2G ägare ut från mängden. Och det ... som kommer att göra dig en super nörd knäpp. Men det är okej, för vi älskar dig.

Droid 2 Global GSM låst band, bula la kameran till fall ursprungligen visades på Engadget på Wed, 17 Nov 2010 22:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocketnow | källa XDA-utvecklare | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar