torsdag 18 november 2010

Apple föra iAds till Europa i december, ingen jublar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/apple-bringing-iads-to-europe-in-december-nobody-rejoices/:
Om det är en fördel för att leva i tekniska bakvattnet som är Europa, är det att "innovationer" som iAds ta lite längre tid att filtrera dock - men filtrera genom de så småningom göra, vilket framgår av Apples tillkännagivande att dess mobil annonsering plattform drabbar Old World i december. Franska och brittiska IOS användare kommer att få njuta att trakasseras av L'Oréal, Renault, Louis Vuitton, Nespresso, Perrier, och Unilever nästa månad, medan deras tyska motsvarigheter kommer att få sina liv berikat i januari. Detta följer i hälarna på nyheten att iAds är på väg till Japan i början av 2011 också, omfattade de största utvecklade marknaderna med härliga reklammaterial. Annonsörer verkar inte vara ryggar tillbaka från plattformen heller, eftersom Apple skryter man har undertecknat upp hälften av de 25 amerikanska annons köpare (som bedöms av Ad Age). Full pressmeddelande följer efter rasten.

Fortsätt läsa Apple föra iAds till Europa i december, ingen jublar

Apple föra iAds till Europa i december, ingen jublar publicerades ursprungligen på Engadget tor, 18 Nov 2010 04:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar