torsdag 18 november 2010

Grippity 1 back-typning tangentbord till slut upp för pre-order, frågar för $ 60 och ditt tålamod

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/grippity-1-back-typing-keyboard-finally-up-for-pre-order-asks-f/:
Att säga Grippity har varit en lång tid på sig skulle vara en underdrift. Det egendomliga knappsats som stashes knapparna runt tillbaka tycktes ha alla men förångas i luften efter att ha visat några tidiga löfte, men hey, det är tillbaka nu! Tillbaka med besked, vilket i detta fall innebär förbeställ tillgänglighet på sin självbetitlade plats på $ 60 styck. Märk väl, den tidigaste leveranserna är planerade till februari, så vi hoppas att du har tillräckligt för att distrahera dig när du väntar med den här julen. Januari ska vara trevligt och roligt, men eftersom vi är säker på att Grippity killarna hittar ett sätt att slå upp våra CES 2011 trailer för en annan praktisk möjlighet med denna trackball-utrustade perifera - som nu är fakturering sig som den ideala Media Center controller. Vi låter dig veta hur bra Grippity spelar den rollen så fort vi kan.

Fortsätt läsa Grippity 1 back-typning tangentbord till slut upp för pre-order, frågar för $ 60 och ditt tålamod

Grippity 1 back-typning tangentbord till slut upp för pre-order, frågar för $ 60 och ditt tålamod ursprungligen visades på Engadget tor, 18 Nov 2010 08:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Grippity | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar