torsdag 18 november 2010

Jabra debuterar sex touchscreen-parade headset för Microsoft Lync

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/jabra-debuts-six-touchscreen-paired-headsets-designed-for-micros/:
Microsofts Lync, den förmodade "nästa generation av Unified Communications" (aka den omdöpta Office Communicator) har precis gjort sin officiella debut denna vecka, och det verkar som det är redan racking upp rätt stora hårdvara partners. Bland de första är Jabra , som just har byggt upp inte mindre än sex nya headset som varje kommer paras med sin egen pekskärm. De som alla faller under Jabra Pro 9400 och Jabra GO 6400-serien, som varje förpackning liknande basenheter utan kommer med headset av varierande bärbarhet, från en full-size par hörlurar till en standard Bluetooth-headset som du kan också använda med din telefon. Och bara för bra åtgärd, har Jabra rullade också sin nya Jabra TALA 410, som är företagets första USB-drivna högtalartelefon. Naturligtvis de alla också komma med några avgjort affärsmässig priser (upp till $ 500), men det ser ut som de är alla tillgängliga omedelbart.

Fortsätt läsa Jabra debuterar sex touchscreen-parade headset för Microsoft Lync

Jabra debuterar sex touchscreen-parade headset för Microsoft Lync ursprungligen visades på Engadget tor, 18 Nov 2010 00:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Jabra | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar