torsdag 18 november 2010

Orb TV är $ 99 videospår streamer som kommer att göra Netflix och Hulu, men inte HD

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/orb-tv-is-the-99-video-streamer-that-will-do-netflix-and-hulu/:
Orb TV är $ 99 videospår streamer som kommer att göra Netflix och Hulu, men inte HD
Din Apple TV och din Google-TV har en stor potential, men deras begränsade tillgång till innehåll fritt tillgängligt för alla "ol PC och Mac är vad du skulle kalla lite av ett problem. Den senaste produkten från Orb korrigeringar som genom att vara en enkel media streamer, förlitar sig på en dator någon annanstans på nätet att dra igenom innehåll lokalt innan du slår runt och pumpa det tillbaka ut till företagets nya Orb TV-och dalbana, vilket i sin tur visar den på din faktiska TV. Eftersom innehållet slår av datorn först (den "Orb Caster") Hulu finns på-peka, men någonstans på vägen stöd för HD-videokvalitet går ut genom fönstret: det här maxar på VGA. Visst, du kan redan göra detta med din TVersity's och liknande , men Orb TV är mycket mindre än din genomsnittliga media extender hårdvara, har en mycket praktisk fjärrkontroll app för iPhone (Android kommer snart), och vänligt kommer att stödja flera Orb enheter i samma nätverk. Bäst av allt? Det är frakt just nu, så sluta med att klicka och få din Gleek på.

Orb TV är $ 99 videospår streamer som kommer att göra Netflix och Hulu, men inte HD ursprungligen dök upp på Engadget tor, 18 Nov 2010 07:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Cnet | källa Orb | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar