torsdag 18 november 2010

Netflix VD säger konsumenterna helt enkelt inte är intresserade av långa videofilmer på portabla enheter

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/netflix-ceo-says-consumers-just-arent-interested-in-long-form-v/:
Vi var onekligen spännande Netflix kommer till iPhone och IPAD , men enligt vd Reed Hastings - som talade i ämnet under en Web 2.0 Summit paneldiskussion - som rör sig faktiskt har haft liten inverkan på bolagets verksamhet. I hans sinne, indikerar dessa resultat att konsumenterna helt enkelt inte intresserade av streaming långa videofilmer på mobila enheter och i stället föredrar den erfarenhet på större skärmar. Till stöd för sin slutsats hänvisade Hastings hur Netflix integration på Xbox 360 , PS3 och Mac kraftigt ökade sin kundbas. Medan vi personligen inte håller med hans omdöme om mobil-och bevilja honom hedersmedlem kapten uppenbara referenser till hans större anmärkningar skärm preferens, vi roa fortfarande möjligheten att Hastings kanske vet somethings vi inte. Det är inte att säga frasen korrelation betyder inte orsakssamband inte är kittlande baksidan vår hals dock. Men du, läsare? Är du dra nytta av den lilla röda app på din Apple bärbara enheter eller till och med på din nya Windows Phone 7 luren ? Hit undersökningen att berätta för oss vad som händer.

View Poll

Netflix VD säger konsumenterna helt enkelt inte intresserade av långa videofilmer på bärbara enheter som ursprungligen visades på Engadget tor, 18 Nov 2010 04:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mashable | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar