torsdag 18 november 2010

Panasonic och Pentax packa ett par inlagda firmware-uppdateringar, blir DMC-G2 3D, K-5 bättre spricker

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/panasonic-and-pentax-pack-a-pair-of-pickled-firmware-updates-dm/:
Panasonic och Pentax packa ett par inlagda firmware-uppdateringar, blir DMC-G2 3D, K-5 bättre spricker
Tja, här, kolla par små firmware filer har vandrat in mitt ibland oss. Panasonic tjänar då mest intressanta med sina 1,11 uppdatering för DMC-G2 , som erbjuder en "prestandaförbättring", en förbättrad AE-lås som håller även när du använder touch slutare, och stöd för den nya H-FT012 lins vi senast spelade med - en som lägger till en tredje dimension till ditt annars 2D shooter. det Pentax , har under tiden en 1,01 uppdatering för sin K-5 som gör att du fånga 20 bilder i en explosion, som mycket mer än de åtta man kan ta för närvarande. Sedan finns "förbättrad stabilitet för allmänna prestanda såsom exponering sortiment läge HyP läge", vilket låter hemskt trevligt också. Båda finns tillgängliga nu, så pysa de SD-kort på över och klicka på igenom.

Panasonic och Pentax packa ett par inlagda firmware-uppdateringar,-G2 blir DMC 3D, K-5 bättre spricker publicerades ursprungligen på Engadget tor, 18 Nov 2010 09:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink dpreview.com | källa Panasonic , Pentax | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar