torsdag 18 november 2010

Motorola Trotsa recension

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/motorola-defy-review/:
Android Landskapet är verkligen börjar bli trångt, är inte det? Vi kan fortfarande livligt minns de dagar då T-Mobile G1 var det enda spelet i stan, och nu står vi här - bara två år senare - spola med alternativ som täcker praktiskt taget varje marknadssegment från den ultra-high end till ultra låga och allt däremellan. En nisch på marknaden som oftast är dålig, men är beat-the-crap-out-of-your-telefon på marknaden. Du vet vem du är: du jobbar hårt, spelar du hårt, eller om du har precis fått en obotlig gäller Butterfingers - men hur som helst, du behöver en telefon som du inte bryter, bricking, smältning, frysning, eller annars förstör några veckors mellanrum.

Det är inte det karga telefoner inte har funnits, naturligtvis. Långt därifrån: Nextel och Motorola uppfann praktiskt (och frodades bort av) begreppet, och alternativ som AT & T: s Samsung Rugby och Verizons Casio G'zOne serien har funnits en tid. I stort sett är det dock varit ett fält saknar smartphones - och dessa dagar, som bara inte kommer att klippa det. De typer av människor som behöver en telefon som kan ta ett par smällar inte nödvändigtvis vill köpa dem på bekostnad av makt eller förmåga längre. Alltså, Motorolas nya Android- Trotsa T-Mobile USA (och andra transportörer i utlandet) är för en av de få ta ett skott på elegant kombinerar miljö-motstånd med en kompromisslös smartphone erfarenhet, med Blur ovanpå Android 2.1 med en 5 megapixel autofokus kamera, LED-blixt, 800MHz TI OMAP3610 kärna, och en 3,7-tums 854 x 480 display. Med andra ord, på papper, det är ingen slöfock - men kan den hänga? Låt oss ta reda på.

Fortsätt läsa Motorola Trotsa recension

Motorola Trotsa recension publicerades ursprungligen på Engadget tor, 18 Nov 2010 14:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar