torsdag 18 november 2010

Jailbroken Apple TV blir Last.fm och en webbläsare, till ett pris

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/jailbroken-apple-tvs-getting-last-fm-and-a-browser-for-a-price/:
Det är något djupt inom oss som får oss att vilja tro Apple har någon form av app Plan för Apple TV, och med "innerst inne" menar vi " jailbreaking . " Brand Core, människorna bakom ATV Flash programpaket för äldre Apple TV, har precis visat upp sitt arbete på ATV Flash (svart), en hamn i sin hackery till den nya Apple TV. I grund och botten, ATV Flash konverterar din Apple TV till de flesta av de intressanta delarna av Boxee Box , och vi är särskilt intresserade av de "Couch Surfer" browser aspekt - åtminstone så långt det kan parera inkräkta avundsjuka för Boxee och Google TV. Tyvärr, den nuvarande versionen av ATV Flash kostar $ 50, och medan $ 50 + $ 100 är mindre än en Boxee Box, behöver du inte att hacka Boxee att det ska fungera. Förhoppningsvis Fire Core kommer att ompröva detta pris med den tid som lanserar ATV Flash (svart), och under tiden kanske några vita riddare hacker kommer att få något sådant här som arbetar på Apple TV gratis. Kolla in en video i webbläsaren och Last.fm in action efter rasten.

Fortsätt läsa Jailbroken Apple TV blir Last.fm och en webbläsare, till ett pris

Jailbroken Apple TV blir Last.fm och en webbläsare, till ett pris publicerades ursprungligen på Engadget tor, 18 Nov 2010 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DVICE , från 9 till 5 Mac | källa Brand Core | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar