torsdag 18 november 2010

Modu knappt vid liv efter misslyckad bud för kapital, om de flesta av sina anställda

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/modu-barely-alive-after-failed-bid-for-capital-laying-off-most/:
Modu har egentligen inte stormade marknaden med någon av dess miniatyr erbjudanden just nu, och även med just-aviserade modu T och den kommande Android-baserade modu W ger möjlighet att vända utvecklingen, ser det ut som modu är upp mot finansiella rep. Grundare Dov Moran just meddelat att företaget hade underlåtit att samla in pengar i Tel Aviv, och han kommer att behöva avskeda de flesta av sina anställda för att överleva. Modu sysselsätter idag cirka 30 personer, och det är naturligtvis att ha svårt att bygga och sälja telefoner med alla färre, men Dov säger företaget kommer att "fortsätta att sälja sina produkter" och han kommer att vara på jakt efter "andra kapitalkällor. "

Modu knappt vid liv efter misslyckad bud för kapital, om de flesta av sina anställda publicerades ursprungligen på Engadget tor, 18 Nov 2010 15:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ Recombu (Twitter) | källa Jordglober | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar