torsdag 18 november 2010

Steve Wozniak: Android kommer att vara den dominerande plattform för smartphones

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/18/steve-wozniak-android-will-be-the-dominant-smartphone-platform/:
Apple medgrundare Steve Wozniak , har aldrig varit en till skräder orden. Idag är inte annorlunda, vilket framgår i en intervju med den nederländska De Telegraaf tidningen i Nederländerna. Den första uppenbarelsen är ett erkännande av att Apple hade samarbetat med en känd japansk hemelektronik företaget 2004 för att utveckla en telefon som var före sin tid. Woz ha sagt att medan Apple var nöjd med kvalitén det "ville ha något som kunde förvåna världen." Uppenbarligen var telefonen på hyllan tills Apple tillkännagav iPhone i januari 2007.

Woz flyttade sedan vidare till ämnet Android säga att Android smartphones, inte iPhone, skulle bli dominerande, notera att Google OS kommer att vinna loppet på samma sätt som Windows slutändan dominerade PC-världen. Woz betonade att iPhone "har mycket få svaga punkter. Det finns inga riktiga klagomål och problem. När det gäller kvaliteten, är iPhone ledande." Men medgav han sedan att "Android telefoner har fler funktioner," och erbjuda fler valmöjligheter för fler människor. Så småningom tror han att Android kvalitet, consitency, och nöjda användare kommer att matcha IOS.

Steve avslutade intervju med en stöt på Nokia kallar det, "märket från en tidigare generation" tyder på att pojkarna från Finland bör införa ett nytt varumärke för en ung konsument. Hmm, så vi antar att han kommer att vara i linje för lanseringen av N9 då?

[Tack, Nguyen T.]

Steve Wozniak: Android kommer att vara den dominerande plattform för smartphones som ursprungligen visades på Engadget tor, 18 Nov 2010 06:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NieuweMobiel.nl | källa De Telegraaf | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar