måndag 29 november 2010

Adafruit Propeller Plattform USB lockar DIY elektronik byggare, "Gadget Gangsters" i stort

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/29/adafruit-propeller-platform-usb-entices-diy-electronics-builders/:
Det är dagar som idag då man inser hur dåligt du måste repa som DIY kliar, och Adafruit s senaste två kretskort kunde inte landa på en mer lägligt. Båda dessa bad boys klassificeras som Gadget Gangsters, vilket gör dem lönsamma att köpa utan ytterligare utredning. Om du väljer att dock vi att ni ska veta att propellern Platform USB är ett open-source plattform för att bygga din egen elektronik projekt med en ny åtta-core Parallax Propeller chip, det ProtoPlus modellen ökar video / audio stöd samt som en "prototyper område." Tutorials finns i källan länkar för dig oerfarna med Spin, och på bara $ 50 / $ 15 (respektive), skulle vi säga att de är väl värt att köpa om du är ute efter att helt enkelt få tårna våt. Mer känd som "bli hopplöst beroende av modding" "runt dessa delar.

Adafruit Propeller Plattform USB lockar DIY elektronik byggare, "Gadget Gangsters" i stort publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 29 Nov 2010 05:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Adafruit (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar