måndag 29 november 2010

Safretti är tillbaka med Double Vision hängande HDTV / spis combo

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/29/safrettis-back-with-double-vision-hanging-hdtv-fireplace-comb/:
Inget säger ganska "semester" som värmer upp till en konstgjord brand i en rymlig, välutrustade lägenhet medan du tittar på en DVD av generiska fylld med snö landskap. Om du inte är i vår familj, i vilket fall "semester" handlar mer om berusade ägg bjuds inte på bråk och anklagelser. Hursomhelst, det ser ut barnen på Safretti har förbättrat sina hängande, portabla eldstäder den enda vägen, egentligen, att det skulle kunna förbättras: genom att lägga till en HD LCD-TV till mixen. Vi är inte säker på vad Nederländerna-baserade företaget tar betalt för detta, men ser hur denna hovleverantör av extremt dyra heminredning inte ens har ett kontor i staterna (den närmaste är i Mexiko, och den i Liechtenstein vägrar att svara på våra mejl) vi är ganska säker på att du inte har råd ändå. Den finns i två storlekar, med antingen en 37-tums eller 47-tums TV. Ta en närmare titt efter rasten.

Fortsätt läsa Safretti rygg med Double Vision hängande HDTV / spis combo

Safretti är tillbaka med Double Vision hängande HDTV / spis combo ursprungligen visades på Engadget på måndag, 29 Nov 2010 08:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Unplggd | källa Safretti | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar