måndag 29 november 2010

Playboy släpper inte så diskreta 250GB "pärm till pärm" hårddisk

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/29/playboy-releases-not-so-discrete-250gb-cover-to-cover-hard-dri/:
Tja, kan du kasta slut att stammen på din farfars garage. Hugh Heffner arv har inspirerats från National Geographic - i ett förmodligen icke-skrämmande sätt - och samarbetar med förlag Bondi Digital att släppa en (förmodligen Seagate-märkt ) 250GB extern hårddisk fylld med varje nummer av Playboy ut sedan 1953. Dess 300 $ begärda priset är ungefär fyra gånger vad du betalar för en ny G-rated 250GB köra i dag, men jämfört med en 57-prenumeration, är den digitala valv verkligen ett fynd. I motsats till sina spår blazin insatser med ibod dock, tack vare framträdande placering av märkets ikoniska fluga-klädd bunny och namn, det finns ingen chans att använda denna enhet för praktiska uppgifter som att säkerhetskopiera TPS rapporter på kontoret. I likhet med beslutet att avveckla DVD till förmån för VOD dock flytta gör bevisa tidningen är inte rädd att vistas à jour med dagens innehåll konsumtionen utvecklas. Nästa anhalt, Nook färg ?

Playboy släpper inte så diskreta 250GB "pärm till pärm" hårddisk som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 29 Nov 2010 11:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Geek.com | källa Reghardware | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar