måndag 29 november 2010

Motorola Olympus träffa AT & T i "december eller januari, säger numera raderade Facebook Post

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/29/motorola-olympus-hitting-atandt-in-december-or-january-says-now/:
Upphetsad för Tegra 2 att äntligen ta Android smartphone världen med storm? Senaste läcker ut från LG och Motorola tyder säkert att NVIDIA äntligen ska göra några inbrytningar med sin kisel någonstans runt Pepparkakor , eller Honeycomb tidsram - och det kan hända förr snarare än senare om ett inlägg på Facebook är att bli trodd. Kom ihåg att glänsande svart Olympus (bilden ovan) som läckte förra veckan? Någon i kaptenens stol i en av AT & T: s officiella Facebook-konton svarade på en fråga om tillgängligheten på telefon tidigare i dag, matter-of-factly rapporterar att "Motorola Olympus bör vara tillgänglig i december eller januari." Vi hade varit beredda att krita upp det till förvirring om en anställds del, men tjänsten var senare bort spårlöst, och en uppföljning med AT & T framkallade en standard "vi inte har någon information att berätta om kommande produkter "svar. Företaget hävdar utstationering gjordes "felaktigt", och vi håller med dem på minst en nivå: varken AT & T eller Motorola är avsedda för att information att glida ut i dag.

Motorola Olympus träffa AT & T i "december eller januari, säger numera raderade komma inlägget ursprungligen visades på Engadget på måndag, 29 Nov 2010 16:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BGR | källa AT & T Share (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar