måndag 29 november 2010

KDDI utvecklar en zoom-förbättra systemet för HD-film streaming på smartphones (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/29/kddi-develops-a-zoom-enhance-system-for-hd-movie-streaming-on-sm/:
Eftersom inte alla smartphone har en full 1080p upplösning (ännu), KDDI : s FoU-Labs har kommit med en ny metod för att massera ut det mesta av HD-film strömmar på resande fot. Du kommer fortfarande att kunna puckla din stackars mobil enhet och samband med full-res ström, om du vill det, men KDDI: s innovation är att utveckla ett system där du kan zooma in på vissa delar av fodret, har strömmen beskurna att dina krav på fjärran servrar någonstans, och sedan få bara det som du vill se på enheten. Och på grund av telefonens ovannämnda pixel brist kommer anställning av den här tekniken oftast resulterar i försumbar bild trohet Eventuell förlust. Den största fördelen är dock skulle kunna vara att transportföretag som KDDI som slutar med att utföra mindre data fram och tillbaka, även om det inte kommit vid en liten server-side kostnad. Video efter rasten.

Fortsätt läsa KDDI utvecklar en zoom-förbättra systemet för HD-film streaming på smartphones (video)

KDDI utvecklar en zoom-förbättra systemet för HD-film streaming på smartphones (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 29 Nov 2010 03:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigInfo.tv | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar