måndag 29 november 2010

Cykel lås klättrar poler, uppmuntrar blivande tjuvar att söka någon annanstans (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/29/bicycle-lock-climbs-poles-encourages-would-be-thieves-to-look-e/:
Hade din morgon kopp Haterade? Gör dig redo att ha det spolas ut. Ett team av cyklister / ingenjörer har samlat vad som kan vara det bästa att hända med cykeln sedan Lance Armstrong, med (för närvarande namnlösa) pol-klättring cykel lås skapas för Tysklands egna Conrad. Det finns inga ord om om (eller när) denna fina grej kommer att säljas, men vi vet åtminstone en nederländsk invånare som kommer att skiljas sätt med så många euro som behövs för att ta en hem. Kort sagt, bär denna enhet remmarna runt en närliggande lyktstolpe och sedan din cykel högt upp i luften (och därmed, fjärran från händerna på tjuvar) via en fjärrkontroll. De enda problem? För en, det är enorma, och bör visa oroande att bära runt. För det andra kommer du att i en hel massa problem bör vissa andra upptågsmakare besluta att vandra sin cykel upp på samma stolpe under din. Anywho, video efter rasten är definitivt värt en klocka.

Fortsätt läsa Cykel lås klättrar poler, uppmuntrar blivande tjuvar att söka någon annanstans (video)

Cykel lås klättrar poler, uppmuntrar blivande tjuvar att söka någon annanstans (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 29 Nov 2010 00:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmag | källa SFGate | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar