måndag 29 november 2010

Sony PSP för att få obegränsad musik via molnbaserade Qriocity service

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/29/sony-psp-to-gain-unlimited-music-via-cloud-based-qriocity-servic/:
Bara några dagar efter Sony Qriocity video-on-demand-tjänst gick live , i Europa, flugor detta - nyheten att nämnda tjänsten kommer att sprida sina vingar och röra PSP med kort varsel. Ordet på gatan har det att nästa Playstation Portable uppdatering (v6.35) kommer att ta med Music Unlimited drivs av Qriocity, beskrivs som en "ny, molnbaserad, digital musiktjänst från Sony som ger musikälskare tillgång till miljontals låtar som finns sparade och synkroniseras via molnet. " Post-update, kommer användarna att märka en ny ikon i PSP: s XrossMediaBar under "Musik" kategorin, och dessutom kommer Media Go program för hantering av PSP nedladdningsbart innehåll på datorn uppdateras "med förbättringar av användargränssnittet och avancerad fotoredigering verktyg. " Sonys återstående mamma på ett lanseringsdatum, men internet är redan surrar om vad detta kan innebära för kommande PlayStation Tel . Kommer Sony har äntligen ett ben upp över Ios med en inrotad obegränsad musik klient? En pojke kan drömma, kan inte han?

Sony PSP för att få obegränsad musik via molnbaserade Qriocity tjänst som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 29 Nov 2010 12:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Boy Genius Report | källa PlayStation Blog (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar