måndag 29 november 2010

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: modernisera USA stamnätet, för att inte tala öknar och pyramider

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/28/inhabitats-week-in-green-modernizing-the-us-national-grid-not/:
Varje vecka våra vänner på Inhabitat återblick veckans mest intressanta gröna utvecklingen och clean tech nyheter för oss - det är veckan i Green.

Den här veckan på Inhabitat var vi tacksamma över att kunna bevittna den efterlängtade presentationen av futuristiska soldrivna Masdar Institute i Abu Dhabi, och vi har också hört den spännande nyheten att forskarna håller på att utveckla ett projekt som kunde ha oss med hjälp av Sahara öknen för att tillgodose 50% av världens energi år 2050 .

Vi var också bländas av dynamiska "dansa" fasad av Kiefer Technic showroom och denna mäktiga grönska-fodrade pyramid fångat vår uppmärksamhet med sin moderna ta gamla Maya arkitektur. I världen av Green Tech hade mycket att vara tacksam för, eftersom den som US Department of Energy meddelade att man skulle tilldela $ 19.000.000 för att modernisera det nationella elnätet och gröna transporter såg första flygningen drivs av jatropha biobränslen . På en ljusare not, detta soldrivna rullstol och dess designer beredda att slå in på en 200 mil lång resa för att visa upp sin förmåga.

För er på jakt efter Cyber måndag erbjudanden, glöm inte att kolla in våra Green Gadget Gift Guide med våra val för den hetaste miljövänlig teknik där ute. Vi såg också denna sinnrika högtalare trä som förstärker musik med hjälp av egenskaperna hos det material den är gjord av och kräver ingen elektricitet alls.

Inhabitat arbetsmiljövecka i Green: modernisera USA stamnätet, för att inte tala öknar och pyramider publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 28 Nov 2010 19:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar