måndag 29 november 2010

Påslagen: Acer ikoniska tangentbord

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/28/switched-on-acers-iconic-keyboard/:
Varje vecka Ross Rubin bidrar Tillslagen , en kolumn om konsumenternas teknik.

När Acer tillkännagav en griffeltavla av nya anordningar på en New York presskonferens förra veckan , övergripande budskap var enkelt - tangentbord är som gjort så en Thanksgiving kalkon. Bolaget infört en rad tabletter, varav de flesta som kör Android, med storlekar från fem till tio inches vardera. Det är nästan så bred uppställning som Archos, som har doppats ner till vad de flesta skulle betrakta digitala ljudspelare torv med en tre tums tablett (tablette?) Och en föregångare till vad som är garanterat att bli en skoningslös störtflod av tabletter på skiffer för CES. Den enda manifestation av fysiska QWERTY textinmatning enheten var ett tangentbord docka utformad för en 10-tums tablett som kör Windows.

Men så mycket som Acers tablett lineupen verkar ha goda förutsättningar att flundra under de kommande havet av likhet, dess Iconia laptop stod ut och undviker ett tangentbord för en andra 14-tums pekskärm för att matcha huvuddisplayen. Till skillnad från de dubbla 14-tums gångjärn Kno enhet diskuteras i kolumnerna tidigare , ett är detta helt klart utformad för att användas i en liggande, och till skillnad från 7-tums Toshiba Libretto , Iconia är inte placerad som någon slags begränsad upplaga experiment . Om något, signalerade Acer att det skulle vara den första i en serie av produkter som skulle utvecklas under de kommande åren.

Fortsätt läsa påslagen: Acer ikoniska tangentbord

Påslagen: Acer ikoniska Keyboard publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 28 Nov 2010 21:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar