måndag 22 november 2010

Apple överger uppgift ska verka för integrerad simmar i teoretisk europeiska iPhone

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/apple-reportedly-abandons-supposed-push-for-integrated-sims-in-t/:
Den här var alla ganska rumory till att börja med, men spela med om du inte har något emot en hög med obekräftade rapporter att börja dagen. För några veckor sen var det sagt att Apple var att arbeta med Gemalto för att skapa en icke flyttbar, software-omkonfigureras SIM som skulle vara inbyggd i Europeiska iPhone, spara ett antal huvudvärk för användare och, än viktigare, för Apple. Denna avgjort obekräftad rapport var förmodligen tillräckligt för att få europeiska flygbolag alla arbetade i en Tizzy, arg som bland annat skulle kunderna aldrig behöver verkligen interagerar med dessa flygbolag själva - alla åtgärder, inklusive aktivering, skulle kunna hanteras genom hela App Store . Nu, för sista lagret av obekräftade rapportering i detta Superglansigt spekulativa Layer Cake, har vi ord från The Daily Telegraph att Apple tydligen har gett upp denna plan och kommer att fortsätta att fartyget hårdvara till Europa med ärliga mot gosh SIM-kort, precis som det alltid har gjort. Med andra ord: fortsätt, inget att se här.

Apple överger uppgift ska verka för integrerad simmar i teoretisk Europeiska iPhone ursprungligen visades på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 07:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Boy Genius Report | källa Telegraph | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar