måndag 22 november 2010

Viacom droppar förbudet hammaren på Google TV-apparater, block streaming episoder

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/viacom-drops-the-ban-hammer-on-google-tv-devices-blocks-streami/:
Viacom droppar förbudet hammaren på Google TV, blir plattformen lite mindre attraktivt
Vi har stora förhoppningar om att Google TV kommer att utvecklas till något magiskt och underbara under det kommande året eller så som dess namne lägger apps och funktioner för att bygga ut plattformens något underwhelming nuvarande tillstånd. Men i dag fick just det lite mindre attraktivt tack vare ett drag av Viacom för att blockera full episoder ur strömmande på din Logitech revyer och din Sony -tv Internet och liknande. Vi har bekräftat med våra egna Revue att alla försök att strömma episoder från nätverk sajter som MTV, Nickelodeon och Comedy Central meddelanden visa som "Detta innehåll är inte tillgängligt för din enhet", vilket är en olycklig och frustrerande förändring. Ja, User Agent tweak fortfarande fungerar, men skulle det inte vara trevligt om vi kunde alla bara komma överens? Säkerligen Google arbetar fortfarande på dess innehåll partnerskapsavtal och förhoppningsvis saker kommer att förbättras i framtiden, men med tanke på hur vänliga bolagets tidigare samarbetet med Viacom har vi inte optimistisk om just detta front.

Viacom droppar förbudet hammaren på Google TV-apparater, block streaming episoder publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 06:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa GTVHub.com | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar