måndag 22 november 2010

Nexaria BC2 Routern stödjer iPhone tjudra av någon anledning (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/nexaria-bc2-router-supports-iphone-tethering-for-some-reason-vi/:
Nexaria BC2 Routern stödjer iPhone tjudra av någon anledning (video)
Tjudra en smartphone för att få data på resan är ett bra sätt att hålla nätet utan släpa runt en separat enhet. Men släpa runt en separat enhet enbart för att tjudra telefonen verkar lite mindre bra, speciellt när dessa enheter måste anslutas till en vägg. Sådan är Nexaria BC2, ett 802.11b/g/n router som kan kopplas till kompatibla iPhone (det vill säga 3G, 3GS, och 4). Pop en i och, förutsatt att du betalar AT & T de nödvändiga extra $ 20 i månaden, det ska börja strålande söt, söt internets ut till alla dina enheter. Prestanda beror naturligtvis på vilken styrka din signal, men att få ett par megabit ned och en megabit upp är helt trovärdigt och respektabelt, men ping priser i de hundratals millisekunder att du inte kommer att omdragning upp headshots när den är ansluten thusly. Det är din för $ 189 just nu om du känner behovet.

Fortsätt läsa Nexaria BC2 router stödjer iPhone tjudra av någon anledning (video)

Nexaria BC2 Routern stödjer iPhone tjudra av någon anledning (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 16:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar