måndag 22 november 2010

Palm webOS "Enyo" ram banar väg för tabletter och större telefoner (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/21/palm-webos-enyo-framework-paves-the-way-for-tablets-and-larger/:
Räkna inte med HP: s webOS 2,0 vara bunden till en HVGA skärmen för länge - komma "i början av 2011," bolaget kommer att införa ett antal "riktigt intressant ny form faktorer", såsom tabletter och telefoner . Det var budskapet kördes hem på Palm's Developer dag i år, enligt PreCentral: s Dieter Bohn, och den programvara som kommer att göra att flytta möjligt är en liten sak som kallas Enyo. Plocka upp där Ares slutade, är Enyo ett Javascript app ram med infödda hårdvaruacceleration och snabbare (en sekund) app laddningstider, men den del vi tror att du kommer vara mest intresserade av är löftet om native apps skalning till flera bildförhållanden . HP: s Scott Miles demoed det tidigare i veckan genom att spela runt med en liten, enkel-rutan porträtt e-postprogrammet på den stationära versionen av Chrome ... och sedan maximerat webbläsarfönstret för att avslöja en fullt fungerande tre-rutan landskap layout lämpar sig för en tablett skärm. Företrädare betonade att e-app var en proof of concept, men Enyo här för att stanna, som ersätter den tidigare Mojo från år 2011 och planeras att finnas tillgänglig i början av 2011 via utvecklare SDK. Bli introducerad till Enyo i en video efter pausen, eller hoppa vidare till den e-demo på 15:55.

Fortsätt läsa Palm webOS "Enyo" ram banar väg för tabletter och större telefoner (video)

Palm webOS "Enyo" ram banar väg för tabletter och större telefoner (video) som ursprungligen visades på Engadget på Sun, 21 Nov 2010 19:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PreCentral (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar