måndag 22 november 2010

Nexus S fortfarande läcker ut om offentlig photostreams, visar nya spännande vinklar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/nexus-s-still-leaking-on-public-photostreams-showing-exciting-n/:
Vi vet att Samsungs kommande Pepparkakor -drivna Nexus S är böjd i en ganska ovanligt sätt , och ett nytt foto på Picasa - på en av samma photostreams där vi har sett "Nexus S" och "GT-i9020" i EXIF data före - ger oss en ny glimt av telefonen vid en trekvarts vy där vi verkligen kan se hur böjda det är. Det är fortfarande oklart för oss om displayen är involverad i böjda eller om det är begränsat till bezel över och under själva skärmen, men hur som helst, det är en distinkt design element som är säker på att locka en hel del uppmärksamhet. Intressant var bilden fångas på ett Google-anställds ström just den här helgen, vilket tyder på enheterna är definitivt fortfarande ute på fältet - så låt oss hoppas att det startar alldeles intill Android 2,3 under de närmaste veckorna.

[Tack, John]

Nexus S fortfarande läcker ut om offentlig photostreams, visar nya spännande vinklar som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 11:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Picasa | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar