måndag 22 november 2010

SuONOIO tar synth soundgeeks från noll till justeringar i färre än 60 cykler (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/suonoio-synth-takes-soundgeeks-from-zero-to-tweaking-in-fewer-th/:
Vi ska erkänna att det ibland inte mycket för att få våra motorer igång här på Engadget HQ. Om du kan kasta ett par knoppar, exponerade ledningar, ett 9V batteri, och en känsla av äventyr i en semi-enhetligt paket, kommer vi vara glada som punsch. Den Suonio synthesizer, därför gör oss mycket glada.

SONOIO är bandets tidigare Nine Inch Nails keyboardisten Alessandro Cortini, och SuONOIO är en MINIATYRFORMAT platta av kisel som levereras med en digital kopia av bandets senaste album. Levereras bubble-insvept i en hand-stämplat kartong - om du någonsin haft nöjet att unboxing en Arduino kit, vet du känslan - det är förinstallerad med två banker av prover som användes för att skapa album.

Även om det är ett urval styrmedel, det är användarens uppgift att skapa nya ljud med hjälp av en matris av jumper-aktiverade effekter och mixning tekniker. Det är inte riktigt lika expansiv som en MPC , men som alla bra experimentalist vet, det finns mycket att utläsa från begränsningar och nya paradigm gränssnitt.

Läs vidare för våra intryck av noisebox och en rundtur i sin inre arbete!

Gallery: SuONOIO

Continue reading SuONOIO synth äger soundgeeks från noll till justeringar i mindre än 60 cykler (videon)

SuONOIO tar synth soundgeeks från noll till justeringar i färre än 60 cykler (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 14:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Suonio Blog , The harvestman | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar