måndag 22 november 2010

Dell Inspiron Duo och högtalardocka Facebook för att förbeställa hos Microsoft Store nu, ingen aning när de kommer skeppa ut

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/21/dell-inspiron-duo-and-speaker-dock-up-for-preorder-at-microsoft/:
Dell-Microsoft symbiotiskt förhållande fortsätter där den slutade med platsen Pro , som en annan mycket önskvärd del av maskinvaran har gjorts tillgängliga på ett Microsoft Store före Dell: omvandlingen Inspiron Duo och JBL-högtalarsystem docka . Det är faktiskt till din fördel den här gången, men eftersom du inte behöver vandra över landsbygden till en av Microsofts sju tegel och murbruk butiker, utan snarare ta $ 549 cabriolet på Microsofts hemsida, och du kan även få $ 50 off ljudet stationens typisk $ 99 pris. Som sagt, dessa är absolut pre-order vi har att göra med här och det finns ingen förväntat leveransdatum på plats, så det är svårt att säga om du är faktiskt garantera dig själv den första platsen i den " första veckan i december "linje . De kommer inte att debitera dig tills det fartyg, dock, så om du inte är villig att vänta på vår recension för att se om det smart spinning skärmen är upp till snus, nu är nog den tiden.

[Tack, Joe]

Dell Inspiron Duo och högtalardocka Facebook för att förbeställa hos Microsoft Store nu, ingen aning när de kommer skeppa ut ursprungligen visades på Engadget på Sun, 21 Nov 2010 21:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Microsoft Store (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar