måndag 22 november 2010

The Daily: Murdochs tablett-enda tidningen är som 'The New York Post Goes to College "

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/the-daily-murdochs-tablet-only-newspaper-is-like-the-new-york/:
Vi brukar inte hitta våra senaste Tech News i Women's Wear Daily ännu publikationen tycks ha öste Rupert Murdochs planer på en tablett-enda tidningen som heter The Daily - nyheter nu till synes bekräftas av New York Times. Planerad att släppas tidigt nästa år, dagligen att beräknas kosta 99 cent per vecka (ca $ 4,25 per månad) för ett elektroniskt papper offentliggjort sju dagar i veckan med en 100-man starka redaktionen bemannad med "twentysomething" talang som leds av en tidigare verkställande redaktör från New York Post. Enligt källor talar till WWD, det ska vara skrivet med "känslor" i en kvällstidning och intelligens av en broadsheet fokusera på nationella nyheter. Med andra ord, det sägs vara som "The New York Post går på college." En beta beräknas till jul innan du trycker på IPAD "och andra tablett devices" någon gång i början av 2011.

The Daily: Murdochs tablett-enda tidningen är som 'The New York Post Goes to College " ursprungligen visades på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 04:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink New York Times | källa Damkonfektion Daily | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar