måndag 22 november 2010

Netflix lanserar formellt $ 7,99 streaming-enda plan, bulor obegränsat DVD planer en slant eller mer

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/netflix-formally-launches-7-99-streaming-only-plan-bumps-unlim/:
Netflix lanserar formellt $ 7,99 streaming-enda plan, bulor obegränsat DVD planer en slant eller mer
Tja du var tvungen att veta att det skulle komma: det streaming-enda plan Netflix inofficiellt rullas ut senaste månaden nu är officiellt tagits i bruk. Tack och lov företaget valt att gå med den lägre av de två priserna kunde lekte med, $ 7,99, som gropar det stadigt mot Hulu Plus . Har dock priserna för alla obegränsat planer som inkluderar DVD-skivor hoppade av minst en dollar, vilket innebär att du nu betalar $ 9,99 för en DVD i taget plan (även om $ 4.99, två DVD-skivor i månaden erbjudande kommer fortfarande ge dig en öre tillbaka från din Lincoln.) Så, ett billigare alternativ för banbrytare som har övergett fysiska medier, en mörk dag för alla andra.

Netflix lanserar formellt $ 7,99 streaming-enda plan, bulor obegränsat DVD planer en slant eller mer ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 08:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Den Netflix Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar