måndag 22 november 2010

Houston hem till USA: s största bil laddning nätverk, identitetskris

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/houston-will-be-home-to-americas-largest-car-charging-network/:
Allt är något mer gigantisk i Texas, så det bara naturligt att Houston har sitt öga på att ha det största nätverket av elbil laddare i landet. Planen är ett privatfinansierat brain-barn Kraftverksinnehavaren NRG Energy, som hoppas att installera 150 laddningsstationer i de 25 mil närheten av Houston som börjar i februari. Laddare kommer att placeras vid de gemensamma butiker som Walgreens och Best Buy, men med tanke på att 80 till 90 procent av laddningen sker i hemmen, en $ 89 Alla-du-kan-juice månad Planen innefattar även installation av 240-volts uttag system i bostäder. NRG förväntar sig inte att göra vinst på sin $ 10.000.000 investering på flera år, men hoppas att ta proaktiva steg kommer att skapa en lukrativ affärsverksamhet i framtiden elbil priser (förhoppningsvis) träffade medar. Företaget vill också bygga ett liknande nät i Dallas i början av 2011, och kanske San Antonio och Austin i framtiden också. Ändå medan planerna är beundransvärda för hemmet av big-olja, jämfört med Londons regeringsstödda 1.300 station plan , NRG: s Houston ambitioner tycks fortfarande positivt Rhode Island-storlek.

Houston hem till USA: s största bil laddning nätverk, identitetskris publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 10:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bränsle Fix | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar