måndag 22 november 2010

IOS 4,2 översyn (för IPAD)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/22/ios-4-2-review-for-ipad/:
Om du är en IPAD ägare, har du antagligen varit på nålar nyligen. Det beror på redan i september, Apple meddelade att en fullskalig uppdatering av tablettens OS skulle komma i form av IOS 4,2 , vilket en massa nya funktioner till enheten. Ingår i den tvätt listan är korrekt IOS 4-stil multitasking, mappar, stora förbättringar post, Game Center integration och Safari förbättringar (som hitta-i-sida textsökningar). Förutom dessa funktioner, har bolaget varit försöker pracka på två andra stora förändringar som kan orsaka en stor förändring i hur du använder din iPad - nämligen AirPrint och airplay. Både tillägg dra nytta av din WiFi-nätverk, vissa anslutna skrivare, och den nya Apple TV i ett försök att göra företagets skiffer mindre som en distraktion och mer som centrum för ditt digitala liv.

När uppdateringen ursprungligen tillkännagavs tog vi dig på en genomgång av de tidiga utvecklare beta. Även om den här uppdateringen kommer att rulla ut till iPhone och iPod touch, ville vi fokusera på IPAD versionen, eftersom den utgör en stor förändring för plattformen. Vi har haft en chans att umgås med den slutliga versionen av OS (som faktiskt är 4.2.1 nu), och uttrycka det genom sin takt. Vi har uppdaterat vår ursprungliga guide och med tanke på den färdiga produkten en kritisk gång över, så läs vidare för vår recension!

Fortsätt läsa IOS 4,2 översyn (för IPAD)

IOS 4,2 översyn (för IPAD) publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 22 Nov 2010 08:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar