måndag 22 november 2010

Notion Ink Adam får en flashig hemsida, lägger till en touchpad till dess baksida

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/21/notion-ink-adam-gains-a-flashy-website-adds-a-touchpad-to-its-b/:
Rohan Shravan s Notion Ink Adam kan ha olika sätt att gå , men hans företags verkligen fått en vacker ny webbplats, som visar upp den mytomspunna Tegra 2 tablett med Pixel Qi skärmen och fantastisk batteritid i all sin konceptuella härlighet. Vi kommer att förbaskad om det inte har en ny funktion, även i form av en styrplatta på enhetens baksida, som beskrivs som "tillhandahålla all funktionalitet och frihet för de viktigaste touch yta" när du håller enheten med en hand. Vi skulle banna Rohan för en kontinuerlig funktion krypning, men så länge han inte ge sig in Duke Nukem Forever vaporware territorium i sin strävan efter perfektion, vi ärligt gärna vänta. Det är inte som vi kör ut halvfärdiga tabletter att prova dessa dagar. Få en titt på promo webbplats vår källa länken nedan.

[Tack, Anonym]

Notion Ink Adam får en flashig hemsida, lägger till en touchpad till baksidan ursprungligen visades på Engadget på Sun, 21 Nov 2010 22:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Notion Ink | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar