tisdag 7 december 2010

Acer Revo 100 nu tillgänglig i Storbritannien, slide-out RevoPad och alla

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/acer-revo-100-now-available-in-uk-slide-out-revopad-and-all/:
Vi gjorde lite av en dubbel ta när vi först såg pressmeddelandet i morse för den nya Acer Revo 100. Siktning genom vårt minne banker (och Engadget arkiv), till slut kom ihåg vi: det "Revo 2" med Intel CE4100 visas upp tidigare i år på IDF. Vi satsar detta bara är en tvilling och Intel-versionen är fortfarande på väg, men för nu, Revo 100's packning AMD Athlon II Neo dual-core processor med NVIDIA ION-grafik, upp till 4 GB DDR3 SDRAM, Dolby Home Theater v3, Blu-ray-enhet, 802.11b/g/n, och en mängd hamnar bland annat HDMI och två mini-PCI Express-kortplatser för expansion. Mer intressant är dock den slide-out RevoPad, som kan fungera som antingen en multitouch pad gest eller, när det aktiveras ett QWERTY-tangentbord med upplysta tangenter på samma yta. Programvara-vis, vi har Windows 7 Home Premium 64-bit och Acers nya clear.fi mediedelning system . När det är tillgängligt? Nu - åtminstone i Storbritannien. Hur mycket? £ 599,99 inklusive moms. Vi har sjunkit Acer en linje som till US release detaljer, så meddelar vi dig veta vad vi hör. Pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Acer Revo 100 nu tillgänglig i Storbritannien, slide-out RevoPad och alla

Acer Revo 100 nu tillgänglig i Storbritannien, slide-out RevoPad och alla ursprungligen visades på Engadget sön, 7 dec 2010 11:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar