tisdag 7 december 2010

DoCoMo bidrag japanska taxibilar med WiFi, PSP, små röda klistermärken

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/docomo-grants-japanese-taxis-with-wifi-psps-little-red-sticker/:
DoCoMo bidrag japanska taxibilar med WiFi, PSP, små röda klistermärken
Det finns många väldigt effektivt sätt att komma runt Tokyo, men för besökare taxi brukar komma längst ner på denna lista. Förare sällan talar engelska och, jämfört med resten av världen, de är ganska dyra (ca $ 8 för att starta, gå upp därifrån). Men ska du befinner dig i ett de är naturligtvis enormt ren och sofistikerad, att sofistikerade få ett uppsving nu med DoCoMo . 820 svarta sedaner för uthyrning i Tokyo kommer att vara utrustade med WiFi, fritt tillgängligt för kunder som vanära i baksätet med sina Baksidorna. 100 av bilarna kommer ens Sony PSP är tillbaka där också, vilket är underligt eftersom vi var ganska säker på att alla i Tokyo redan hade en - eller ett DS , åtminstone. Dessa specialutrustade taxi kan identifieras genom de röda DoCoMo WiFi klistermärken på dörrarna, så inte acceptera något mindre, oavsett hur sent du är för att KneuKlid Romance konsert i Shinjuku.

DoCoMo bidrag japanska taxibilar med WiFi, PSP, små röda klistermärken ursprungligen visades på Engadget sön, 7 December 2010 10:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa NTT DoCoMo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar