tisdag 7 december 2010

Visas rensar DeviceFidelity s In2Pay mobil betalning microSD-kort för användning i smartphones

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/visa-clears-devicefidelity-s-in2pay-mobile-payment-microsd-card/:
Ingen iPhone? Inga problem. Om du minns, hörde vi redan i maj att Visa var i maskopi med DeviceFidelity , med de två trumpetande en inte exakt-svelte In2Pay fall som skulle lägga kontaktlösa betalningar stöd till Apples älskling. Idag är resten av världen äntligen beaktas. De nämnda företagen har precis rensat en ny In2Pay microSD lösning för användning i den verkliga världen, med BlackBerry Bold 9650 och Samsung Vibrant särskilt anges som kompatibla. I teorin verkar det som om nästan alla smartphone med microSD-kortplats kan ledsagas in på arenan, och Visa själv räknar med att lägga till ytterligare telefonmodeller för användning med den här tekniken ", inklusive mobiltelefoner baserade på Symbian och Windows operativsystem." Detta avtäckningen sker efter en fast 18 månader av testning runt om i världen, men det finns inga definitiva ord om vilka banker som kommer att erbjuda detta till sina kunder. Mellan detta och det plötsliga intresset för NFC , Amerika verkar vara mer redo än någonsin att glida allt längre in i ett ändlöst pool av skulden, och med sättet mindre friktion än tidigare! Vi barn, vi barn ... typ av.

Fortsätt läsa Visas klartecken DeviceFidelity s In2Pay mobil betalning microSD-kort för användning i smartphones

Visas rensar DeviceFidelity s In2Pay mobil betalning microSD-kort för användning i smartphones ursprungligen visades på Engadget sön, 7 december 2010 10:56:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Visum | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar