tisdag 7 december 2010

Toshiba planerar trio av tabletter för CES: en vardera för Android, Chrome OS och Windows 7

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/toshiba-planning-trio-of-tablets-for-ces-one-each-for-android/:
Så vad händer om Libretto lämnat det gemensamma medvetandet nästan lika snabbt som den trädde det medan Folio 100 var illa nog att få sin stora brittiska återförsäljare att avbryta det ? Toshiba lovade att det skulle ha en familj av tabletter för oss i slutet av 2011: s första kvartal och planen uppenbarligen inte har ändrats. DigiTimes rapporterar idag att tre nya Toshiba skiffer är inställda för sin debut på CES i en månad, två av dem är utrustade med 10,1-tums skärm och en tredje storlek på 11,6 inches. Microsofts Windows 7 och Googles Chrome OS och Android kommer var och en ansvara för en av dessa nya tabletter verksamhetsmiljö, vilket innebär att Toshiba - liksom resten av världen - har ännu inte bestämma sig om vad det bästa Tablet OS där ute är. Vi borde veta mer på bara några korta veckor.

Toshiba planerar trio av tabletter för CES: en vardera för Android, Chrome OS och Windows 7 publicerades ursprungligen på Engadget sön, 7 dec 2010 08:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa DigiTimes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar