tisdag 7 december 2010

Spider-Man omstart blev skjuten på RED EPIC 3D har Jason Schwartzman alla typer av glada

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/spider-man-reboot-is-being-shot-in-red-epic-3d-has-jason-schwar/:
Du vet att untitled Spider-man projekt som är inställd på att blåsa nytt liv i franchisen någon gång under 2012? Ja, det är att bli skjuten i 3D (ingen nyhet) med 3ality riggar och RED EPIC -kameror (superhotawesome nyheter). Peter Jackson öste redan upp 30 EPICS att hjälpa honom skjuta sin nästa stora satsning, The Hobbit, i 3D, men han har varit slagen till digitala filminspelningar punch av tillverkarna av nästa Spidey Flick, som har erövrat en fjärdedel av kameror och faktiskt började skjuta med dem på som igår. Jason Schwartzman, dagtid skådespelare och natt Videografi geek, har förträfflighet använder sådana fancy redskap över på Röda forum, som också är där han lovar hans besättning kommer att göra ytterligare kommentarer detalj användarupplevelsen. I något mindre spännande RÖD nyheter, Scarlet är S35 under namnändring till den episka Lite och kommer att drabbas omvälvning att få sina funktioner och pris förändringar - slå på länkarna nedan för mer.

[Tack, Anthony ]

Spider-Man omstart blev skjuten på RED EPIC 3D har Jason Schwartzman alla typer av glada ursprungligen dök upp på Engadget sön, 7 december, 2010 07:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa REDUSER.net (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar