tisdag 7 december 2010

Google Nexus S förhandsvisning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/google-nexus-s-preview/:
Vi är här på D: Dive Into Mobil konferens i San Francisco, och vi har precis haft en chans att lägga vår ständigt kärleksfulla händer hela Googles senaste underbarn, det Nexus S . Som du säkert redan läst och sett är enheten inställd på att bli nästa flaggskepp telefonen ståta med en ren Google upplevelse. Det är, full-on Android 2,3 (AKA Pepparkakor ), idrottsliga ett subtilt omarbetad gränssnittsdesign användaren och försöker pracka vissa potentiellt kraftfulla nya funktioner, som närområdet kommunikation kompatibilitet (hårdvara tillåter - och den här maskinvaran faktiskt tillstånd). På tal om muttrar och bultar, är telefonen ingen slöfock, som ståtar med alla utformning tendenser av Samsungs väldigt populära Galaxy S line, men packa dem till ett stramare, elegantare, snabbare paket.

Som ni kan se på bilderna och videon nedan, spenderade vi lite kvalitetstid med den nyaste Nexus, och vi har gjort några professionella observationer - så följ efter rasten för att få full scoop.

Fortsätt läsa Google Nexus S förhandsvisning

Google Nexus S förhandsvisning publicerades ursprungligen på Engadget sön, 7 december 2010 03:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar