tisdag 7 december 2010

Arbeta, spela på en enda telefon: LG team med VMware för att distribuera Android telefoner med virtualisering

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/work-play-on-a-single-phone-lg-teams-up-with-vmware-to-deploy/:
VMware har chatta med sömlös, sexig virtualisering bland flera operativsystem på en enda smartphone för en tid - och det är äntligen få tillfälle att avge en masse tack vare ett nytt partnerskap med LG. Riktade på företagsnivå, Koreas nummer två telefonen maker - som är på väg in i 2011 med en stor Android push - kommer att integrera VMwares virtualiseringsteknologi i vissa av sina modeller nästa år, med början Android men potentiellt flytta till andra plattformar ( Windows Phone 7 kommer omedelbart att tänka på) om marknaden kräver det.

Du kanske tror att kunna virtualisera ett andra operativsystem på din telefon inte har mycket relevans för konsumenterna, men VMware har en poäng: med smartphones blir mer av en slutanvändare fenomen än någonsin tidigare, det börjar bli tuffare för IT-avdelningar att sälja medarbetare på att ge upp sin personliga telefoner till förmån för ett säkert, förvaltas, företags-som alternativ. Med virtualiserade installationen arbetet telefonen liv som en app inom personlig telefon - kan två telefonnummer, två kompletta miljöer, och endast arbetsmiljön kontrolleras av IT-nördar. Lång sikt skulle konceptet vara att anställda kan använda de telefon sina små hjärtan önskan - företag bara skulle behöva dumpa sitt VMware setup på toppen och du har plötsligt fått ditt arbete telefonen integreras. Följ paus för pressmeddelandet och en video demo av VMwares virtualiseringsprogram (på en Nexus en, inte en LG) i aktion.

Fortsätt läsa arbeta, spela på en enda telefon: LG team med VMware för att distribuera Android telefoner med virtualisering

Arbeta, spela på en enda telefon: LG team med VMware för att distribuera Android telefoner med virtualisering publicerades ursprungligen på Engadget tis, 07 Dec 2010 08:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar