tisdag 7 december 2010

Netflix portat WebKit till PS3 för att HTML5 godsaker, ett dynamiskt uppdateras UI

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/netflix-ported-webkit-to-the-ps3-to-enable-html5-goodies-a-dyna/:
Netflix orsakade en hel del huvud repa i oktober när det började lansera sin nya, skiva utan Netflix upplevelse för PS3. Nämligen folk var annorlunda att få en annorlunda UI , och det verkade inte finnas någon rim och reson till differentiering. Jo, visar det sig Netflix var böja lite av sin HTML5 muskler, snabbt testa olika erfarenheter att se vilka som fungerade bäst för användarna, allt utan att behöva trycka ut app uppdateringar eller back-end förändringar som anpassningen av sin obeslutsamhet. Tydligen portat Netflix ingenjörer faktiskt WebKit till PS3 för att göra allt detta möjligt, och förhoppningsvis är det ett tecken på vad som kommer i HTML5 iPhone IPAD, och Android apps - som förmodligen skulle kunna använda vissa allvarliga sprucing, eller ens lite av spridda rapid prototyping bara för att lindra monotoni. Det är också verkar vara goda nyheter för andra PS3 apps som kan luta sig på ramen - förmodligen Vudu egen HTML5-baserade användargränssnitt drog fördel av detta när den landade på PS3 i november . Vad vi skulle verkligen älska är om Sony och Google är i hemlighet i maskopi för att få helheten av Chrome och soffa-vänliga Google TV UI med det. Hej, vi kan drömma, eller hur?

Netflix portat WebKit till PS3 för att HTML5 godsaker, ett dynamiskt uppdateras UI publicerades ursprungligen på Engadget sön, 7 December 2010 04:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink eHomeUpgrade | källa Netflix | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar