tisdag 7 december 2010

SGI: s Ice Cube Air Modular Datacenter kan användas var som helst, även i huven

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/sgis-ice-cube-air-modular-data-centers-can-be-deployed-anywhere/:
SGI: s Ice Cube Air Modular Datacenter kan användas var som helst, även i huven
SGI är en skugga av sitt forna jag, säljer sitt namn till Rackable Systems och som förekommer i vissa skamliga situation komedier. Vi gillar att minnas det gamla, hårdare och kantigare SGI, en pionjär i datorgrafik branschen när det kom Straight Outta Sunnyvale under 80-talet. Nu är det tillbaka, lanserar Ice Cube Air Modular Datacenter, med möjlighet till boende fyra rack och utbyggbart upp till 80 och totalt 97.920 kärnor och 143.36PB lagringsutrymme. Varje enhet är nästan helt självförsörjande och kräver endast makt och tillgång till vatten, vilket kan komma från en vanlig gammal trädgårdsslang. Kostnad börjar på $ 99.000, vilket är inte billigt, men vi gick vidare och beställt fyra. Du vet hur vi gör det.

Fortsätt läsa SGI: s Ice Cube Air Modular Datacenter kan användas var som helst, även i huven

SGI: s Ice Cube Air Modular Datacenter kan användas var som helst, även i huvan ursprungligen visades på Engadget sön, 7 december 2010 09:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar