tisdag 7 december 2010

Pepparkakor rom börja laga Galaxy S, EVO 4G, et al, tangentbord portad för rotade Androids

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/gingerbread-roms-start-cooking-for-galaxy-s-evo-4g-et-al-keyb/:
Du kan ha dina tvivel om när telefonen maker äntligen komma runt att leverera en Android 2,3 uppdatering (mars om du är med HTC, juni om Samsung, 2017 om du är olycklig nog att ha en Sony Ericsson), men smartphone dev samhället fungerar inte som långsamt. Killarna som bygger anpassade rom bara för det stora stolthet det har redan påbörjat arbetet med att leverera Pepparkakor till ägare av Samsung Galaxy S och HTC EVO 4G och Wildfire . Det handlar i mycket begynnande stadier och varningar finns i överflöd att du bara skall installera dessa skivor om du planerar att bidra till utvecklingsprocessen, men det ger oss hopp om en förbrukningsvara nya operativsystemet i en inte så avlägsen framtid. En sak som ser färdiga att uppslukas är dock Pepparkakor s nya program tangentbord - du hittar på länken och monteringsanvisningar på Droid-Life länken nedan, kom bara ihåg att ta med rotade Android telefon tillsammans.

[Tack, Jacob]

Pepparkakor rom börja laga Galaxy S, EVO 4G, et al, tangentbord portad för rotade Androids ursprungligen visades på Engadget sön, 7 dec 2010 02:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink BriefMobile | källa XDA-utvecklare (Galaxy S) , (EVO 4G) , (Wildfire) , Droid-Life | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar