tisdag 7 december 2010

Verizon VD: 4G kan vara en "ersättning" för hem-internet och kabel, kommer att accelerera sladd skärning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/07/verizon-ceo-4g-can-be-a-substitute-for-home-internet-and-cabl/:
Ibland undrar man om dessa VD typer betalas stora pengar bara för att de kan tro på sin egen besynnerliga påståenden. Senaste att försöka tänja gränserna för lättrogenhet är Verizons Ivan Seidenberg, som berättade en investerare konferens som han ser företagets nyligen presenterade 4G erbjudande som att bli "blygsam ersättning" för hemunderhållning premiumtjänster som erbjuds av kabel och online streaming företag. Han medger att för nu VZW nya LTE-nät kommer att ses som ett tillägg snarare än en ersättning, till vår uppkopplade värld, men med tiden räknar Seidenberg att dess närvaro kommer att räcka för att övertyga fler människor att skära av linan . Kanske de som hittar $ 50 per 5GB avgift lättast att svälja kommer de med ingen sladd alls - folk i landsbygden för vilka trådbundet bredband ännu inte är ett alternativ. När resten av oss, vi väntar bara tills ekonomin börjar titta lite, lite mer tilltalande.

Verizon VD: 4G kan vara en "ersättning" för hem-internet och kabel, kommer att accelerera sladden skära ursprungligen visades på Engadget sön, 7 december 2010 11:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa NASDAQ | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar