fredag 10 december 2010

Aliph kommer in i app spelet med Jawbone Tankar röstmeddelandesystem

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/10/aliph-gets-into-the-app-game-with-jawbone-thoughts-voice-messagi/:
Vi vet, det är lite konstigt att se Jawbone namn knutna till något annat än ett Bluetooth-headset eller högtalare, men Aliph är smide in ansökan spelet med en ny röst meddelandetjänst för IOS. Called Tankar, programvaran är i princip som textmeddelanden eller snabbmeddelanden med röst. Den fria audio-baserade meddelandetjänster iPhone app, som bör slå i App Store idag, kan du skicka korta ljudinspelningar till antingen en kontakt eller en grupp med en tryckning på en knapp. Vi fick en chans att kolla upp det på D: Dyk in i Mobile konferens den här veckan och fann det hela att bli en riktigt bra sätt att kringgå röstmeddelanden eller längre texter - allt du behöver göra är att trycka på namnet på din kontakt och då lämna ett kort röstmeddelande. Det finns absolut ingen ringer eller vänta. Om och när den kontakten svarar det visas som en gängad meddelande och om du är i ett område som inte bidrar till att lyssna till de spännande budskap, det finns även en transkription funktion. Den app ska träffa i dag, men om du behöver mer information innan du trycker på installera, drabbade paus för hela pressmeddelandet och en kort promo video.

Fortsätt läsa Aliph kommer in i app spelet med Jawbone Tankar röstmeddelandesystem

Aliph kommer in i app spelet med Jawbone Tankar röstmeddelanden ursprungligen visades på Engadget på Fri, 10 Dec 2010 09:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Jawbone | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar